Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: E-330 side burner quick connect

  1. #11
    TVWBB Fan
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    235
    Great to hear you are up and running! Must be a challenge in MN this time of year. Also, glad you got a good CSR at Weber to solve the problem. They can be hit or miss.

  2. #12
    TVWBB Hall of Fame Bruce's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Wisconsin
    Posts
    5,840
    😀😀😀 glad you are back in the game

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    South Central Minnesota
    Posts
    7
    The first run on my new E-330 went great. I love the sear station. I turned on the burners and in a matter of just a few minutes the unit read 650 degrees. I opened her up, oiled the grates and slapped the steaks on. I have the grates in wide side up and the sear marks were burned in just about perfect. I didn't do a bread test to check for hot/cold spots but I don't expect any issues. The wife says they were the best steaks I have ever grilled (gas) for her.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    South Central Minnesota
    Posts
    7
    Dan, It can be some times but we are a hearty bunch up here. Although my cousins in Florida put the word fool in front of hearty!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •