Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Thermoworks 4 Probe Thermometer?

  1. #11
    TVWBB Fan
    Join Date
    May 2018
    Location
    CA
    Posts
    206
    Quote Originally Posted by Clint View Post
    Anyone notice Thermoworks is absent from Amazon?

    I just ordered a Smoke w/ 12" probe
    "Warning regarding ThermoWorks products at Amazon, eBay and other sites Less

    The lowest internet prices for ThermoWorks products are available at thermoworks.com and through special offers received by subscribers to ThermoWorks emails.

    Amazon, eBay, walmart.com, sears.com and their sellers are NOT Authorized Dealers. There are unscrupulous sellers at those sites who have purchased ThermoWorks products at retail prices and are then re-selling them at significantly elevated prices, sometimes 2 to 4 times the Authorized List Price. After receiving numerous complaints from customers who were victimized by those listings, we felt it was important to do what we could to warn unsuspecting consumers.

    Furthermore, we have received a growing number of complaints that such sellers are offering counterfeit, copycat, stolen units, and "Open-Box" units as authentic NEW ThermoWorks products. Thus, from January 1st of 2016, technical support and warranty coverage are only available on ThermoWorks products that are purchased direct from ThermoWorks or from ThermoWorks' Authorized Dealers. In this way we know the consumer is fully protected and we can protect our reputation for treating customers fairly. Extended Info"

  2. #12
    TVWBB Emerald Member Robert-R's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    AntHome 92025
    Posts
    3,469
    Got it workin'!



    Took forever to get it synched with the wifi. Seems like Signals only likes 2.4 ghz and all it would find is the 5 g on my wifi.
    Poked around on my internet/tv support website which has access to my wifi and found the 2.4 "channel", it's name and password.
    After that, piece of cake.

    I had called Thermoworks on Sat am. They said I had questions for tech support and that they were real busy and would call back within 2 hours.
    3 hours later.... I called them again. Had to leave a message. Still haven't heard from them.

    Haven't cooked with it yet. But I'm sure it will work fine.

    Still can't locate the place in the app that shows the battery percentage. That would be rather useful.
    Last edited by Robert-R; 11-04-2018 at 04:18 PM.
    18.5 & 14.5 WSMs, 26.5 XL, (2) 22.5 Performers, JJ, SJ, Roti Rings, Stackers, Genesis 330, OKJ Highland & Al Pastor Cooker

  3. #13
    TVWBB Pro J Hasselberger's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Wimberley, TX
    Posts
    697
    I have the iGrill2, which accepts 4 probes. the unit comes with two, with others available as accessories. I've got a pit probe and two meat probes and use all three rarely. It's about 2-1/2 years old now and still works fine. The probes are stout and the cables are durable. Bluetooth range is subject to all the Bluetooth vagaries. What's nice about it that it connects to an iPad and will show you a line graph of each probe over the length of the entire cook. I do briskets and butts overnight and when I get up in the morning, I can see how the cooker held temp overnight and adjust accordingly if there was an issue. About $65 on Amazon with 2 probes.

    Jeff
    There's more than one way to skin a cat, but either way the cat's not gonna like it much.

  4. #14
    TVWBB Emerald Member Robert-R's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    AntHome 92025
    Posts
    3,469
    Quote Originally Posted by Robert-R View Post
    Got it workin'!



    Still can't locate the place in the app that shows the battery percentage. That would be rather useful.
    I called tech support at Thermoworks about this. So: touch any of the circles on the home page and it brings up another page. Touch the settings icon in the upper right corner and it brings up the sensor setting page. At the bottom there is an options bar. Touch that - Probe Options appears. And then select advanced info. It lists battery power as a percentage of 100. Also of interest, it tells the strength of the wifi connection. The range is between 30 and 90. 30 being excellent and 90 is useless.

    Pretty cool.
    18.5 & 14.5 WSMs, 26.5 XL, (2) 22.5 Performers, JJ, SJ, Roti Rings, Stackers, Genesis 330, OKJ Highland & Al Pastor Cooker

  5. #15
    TVWBB Diamond Member Dustin Dorsey's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Burkburnett, Tx
    Posts
    3,546
    Well I'm jealous! Congrats on the cool thermometer! I'm happy with my gateway and my smoke, although I did have to do a firmware update when it quit working. I didn't have much problem with that, but I could see the average joe having some issues. That's probably what's tying up their tech support. I still occasionally pull out my igrill2 but the bluetooth drive me insane.
    22.5 WSM, 22.5 OTS, Smokey Joe, Genesis 1000, Smokenator 1000, Old Country Pecos, Thermapen, Smoke, Maverick ET-732, Igrill 2

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •