Results 1 to 9 of 9

Thread: BBQGURU CYBERQ Cloud

  1. #1
    TVWBB Olympian Cliff Bartlett's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Redding CA
    Posts
    8,716

    BBQGURU CYBERQ Cloud

    Has anyone out there tried out the CyberQ Cloud? If so, I be interested in your feedback.
    Weber OTG 26.3/4" Kettle, Weber Silver 22 1/2 " Kettle (2), Blue Performer, Jumbo Joe, Smokey Joe (49er Edition), WSM 22 1/2 ", WSM 18 1/2, WSM 14 1/2"

  2. #2
    TVWBB Member Jim P.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Northern NJ
    Posts
    99
    I have one. So far it is working great. I love being able to monitor or change settings on my WSM with the wifi feature whether I'm close by or at the food store miles away.

    Jim
    WSM 18.5 WSM 22.5 Weber Spirit E-210, BBQ Guru CyberQ Cloud, HeaterMeter(on injured reserve)

  3. #3
    TVWBB Fan Jim Bloomfield's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Saugus, Ca
    Posts
    223
    We have two and they work great. You have to choose which one to look at. Both cannot be viewed at the same time. Switching between the two is easy
    WSM 18 ,Weber Performer
    Mak 2 Star General

  4. #4
    TVWBB Olympian Cliff Bartlett's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Redding CA
    Posts
    8,716
    Thanks guys!

    Quote Originally Posted by Jim P. View Post
    I love being able to monitor or change settings on my WSM with the wifi feature whether I'm close by or at the food store miles away.

    Jim
    That's one of the reasons I'm interested in upgrading. Then the more I thought about it I realized there aren't a lot of WiFi hot spots in town unless I'm at the mall or one of the many coffee shops around town. I guess they'll work when running on LTE or 4G, just chew into my data a little bit. I'll decide here pretty soon.
    Last edited by Cliff Bartlett; 07-17-2017 at 12:00 PM.
    Weber OTG 26.3/4" Kettle, Weber Silver 22 1/2 " Kettle (2), Blue Performer, Jumbo Joe, Smokey Joe (49er Edition), WSM 22 1/2 ", WSM 18 1/2, WSM 14 1/2"

  5. #5
    TVWBB Member Jim P.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Northern NJ
    Posts
    99
    I have unlimited data so I haven't even thought about that before. The only way I have monitored the CyberQ is using wireless data when away from home. I have never noticed any high data usage. The monitoring of your cook is done using a website on your browser. If you don't want to be using up your data, close your browser or turn your data off temporarily.

    Jim
    WSM 18.5 WSM 22.5 Weber Spirit E-210, BBQ Guru CyberQ Cloud, HeaterMeter(on injured reserve)

  6. #6
    TVWBB Olympian Cliff Bartlett's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Redding CA
    Posts
    8,716
    Thanks Jim. Good to know. Think I'm going to pull the plug.
    Weber OTG 26.3/4" Kettle, Weber Silver 22 1/2 " Kettle (2), Blue Performer, Jumbo Joe, Smokey Joe (49er Edition), WSM 22 1/2 ", WSM 18 1/2, WSM 14 1/2"

  7. #7
    TVWBB Member Jim P.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Northern NJ
    Posts
    99
    First good review I have seen on youtube for the Cyberq Cloud.

    https://www.youtube.com/watch?v=y9IoyTBUhjE

    Jim
    WSM 18.5 WSM 22.5 Weber Spirit E-210, BBQ Guru CyberQ Cloud, HeaterMeter(on injured reserve)

  8. #8
    TVWBB Olympian Cliff Bartlett's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Redding CA
    Posts
    8,716
    Thanks Jim... I saw this yesterday. I'd seen Steve's review on the older version of the CyberQ and really enjoyed it. I'd recently sent him a note asking if he was planning to do a product review on the new CyberQ Cloud. Looks like he was!
    Weber OTG 26.3/4" Kettle, Weber Silver 22 1/2 " Kettle (2), Blue Performer, Jumbo Joe, Smokey Joe (49er Edition), WSM 22 1/2 ", WSM 18 1/2, WSM 14 1/2"

  9. #9
    TVWBB Pro
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    East of the Quad Cities, IL
    Posts
    627
    Quote Originally Posted by Jim Bloomfield View Post
    We have two and they work great. You have to choose which one to look at. Both cannot be viewed at the same time. Switching between the two is easy
    I would think if you make a copy of the executable file and renamed one of the program/icons to #2 you could run two instances of the same program and just ALT-TAB to switch back and forth between them.
    Bill: WSM 22.5 BBQ Guru DigiQ DX2 : Maverick ET-733 : BHG Gas Grill: His & Hers John Deere Lawn Tractors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •