Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 121 to 129 of 129

Thread: The LinkMeter Snapshot and YOU

  1. #121
    TVWBB Honor Circle Bryan Mayland's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    4,550
    Want to be more specific? The device I had tested making the graph bigger still had its usercss formatting intact. I also just updated it again and it survives the upgrade process as well. If you mean it got wiped out by the upgrade, make sure you're upgrading through the webui with "Keep settings" checked and not pulling the SD card and re-flashing it (which resets your config as well).
    I'm that HeaterMeter guy what ruins everybody's free time.

  2. #122
    New Member
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Nebraska
    Posts
    18
    I think it is a browser cache issue on my end. The custom css was not showing the header background image.
    css
    #content {
    /* Permalink - use to edit and share this gradient: http://colorzilla.com/gradient-edito...+89,990000+100 */
    background: rgb(5,0,0); /* Old browsers */
    background: -moz-linear-gradient(top, rgba(5,0,0,1) 34%, rgba(0,17,74,1) 86%, rgba(5,1,2,1) 93%, rgba(5,1,2,1) 93%, rgba(153,0,0,1) 100%); /* FF3.6-15 */
    background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(5,0,0,1) 34%,rgba(0,17,74,1) 86%,rgba(5,1,2,1) 93%,rgba(5,1,2,1) 93%,rgba(153,0,0,1) 100%); /* Chrome10-25,Safari5.1-6 */
    background: linear-gradient(to bottom, rgba(5,0,0,1) 34%,rgba(0,17,74,1) 86%,rgba(5,1,2,1) 93%,rgba(5,1,2,1) 93%,rgba(153,0,0,1) 100%); /* W3C, IE10+, FF16+, Chrome26+, Opera12+, Safari7+ */
    filter: progidXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#050000', endColorstr='#990000',GradientType=0 ); /* IE6-9 */; border: 5px solid #7C7C7C;}

    #backimage { background: #000 url('http://i.imgur.com/MW3znzk.jpg'); }
    #backoverlay { background: inherit;background-size: 50% 100% }
    #probelist { background: solid; }
    .pname { color: #ff0; font-size: 24pt; line-height: 16pt; display: inline-block; text-shadow:2px 2px 4px #000000 ; }
    #fanl { color: #ff0; }
    #fanc { #fe4 ; opacity: 0.6; }
    #fancontainer { background: solid; }
    #navcontainer ul { padding: 0; }
    #navcontainer li { width: 150px; padding-right: 15px; }
    #navcontainer li a { display: inline-block; width: 125px; }
    #temp0 { text-shadow: none !important; }
    #temp1 { text-shadow: none !important; }
    #temp2 { text-shadow: none !important; }
    #temp3 { text-shadow: none !important; }



    LEDE additional changes to the base UI and System
    There used to be a tab for configuring uhttpd that is no longer in the UI on mine, LEDE probably removed it, I used it to add additional ports in uhttpd, manual changes can be applied in /etc/config/uhttpd added;
    list listen_http '0.0.0.0:8787'
    list listen_http '[::]:8787'
    This change allows a split horizon DNS so on my wifi hm.cdirect.com is 10.255.254.95 and on the outside it is 162.219.194.253 which is a web server running on port 80 already this facilitates a port forward of 8787 from the internet side to the HM on 8787 so I dont have dual sets of URLs and pitdroid works inside or outside.....

    I had started to integrate the web UI into a frame for cook notes etc., this required removal of some security settings to allow LEDE in a frame on a different domain, that is no longer needed.

    I can see your frustration in dealing with LEDE/OpenWrt changes.

  3. #123
    TVWBB Honor Circle Bryan Mayland's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    4,550
    The usercss is inserted inline into the Home page, which isn't supposed to be cached (although cache control really is just a suggestion to browsers these days). It probably had something to do with the backimage url not loading. Perhaps because http? Not sure if https would even work due to mixed content rules.

    I'll look into the luci-app-uhttpd. It should be there but there was a bit of a snafu with changes to the luci base/admin-full package which was deselecting some other packages, it probably just got turned off in the build by mistake. Thanks for reporting that.
    I'm that HeaterMeter guy what ruins everybody's free time.

  4. #124
    TVWBB Guru Steve_M's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Toronto
    Posts
    2,021
    You can load https resources over http, but not the reverse.

  5. #125
    TVWBB Honor Circle Bryan Mayland's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    4,550
    Quote Originally Posted by Bryan Mayland View Post
    I'll look into the luci-app-uhttpd. It should be there but there was a bit of a snafu with changes to the luci base/admin-full package which was deselecting some other packages, it probably just got turned off in the build by mistake.
    Nope, luci-app-uhttpd is still there and present on both my systems (bcm2708 and bcm2709 targets). Perhaps you have simply forgotten where it is? Services -> uHTTPd
    I'm that HeaterMeter guy what ruins everybody's free time.

  6. #126
    New Member
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Nebraska
    Posts
    18
    Unfortunately not....

  7. #127
    New Member
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Nebraska
    Posts
    18
    What should the build info be etc. for the latest snapshot.....?

  8. #128
    TVWBB Honor Circle Bryan Mayland's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    4,550
    Snapshot I posted on Friday is: LEDE Reboot SNAPSHOT r5264-94491a1571 / LuCI Master (git-17.293.52428-5e28002)

    I'm not sure but I think that looks like the v14 release you've got?
    I'm that HeaterMeter guy what ruins everybody's free time.

  9. #129
    New Member
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Nebraska
    Posts
    18
    LEDE Reboot SNAPSHOT r5264-94491a1571 / LuCI Master (git-17.293.52428-5e28002)
    Has the Services > uhttpd but does need the security settings to include the HM interface in a frame or an iframe on another domain.......

    Good to go........ if I could keep my pit probe (thermocoupler) from pulling out of the male connector.

    Jerry

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •